Koti > Uutiset > Tuoteuutiset > Miten valita sävylasit ja heijastava lasi?
Uutiset
Yritysuutiset
Tuoteuutiset
Alan uutisia
Sertifikaatit
Ota meihin yhteyttä
SHENZHEN SUN GLOBAL GLASS CO., LTD Osoite: 3F, QIHANG BUSINESS RAKENNUS, SHENFENG ROAD, LIUYUE, LONGGANG, SHENZHEN, GUANGDONG, CHINATel: 0086 755 84 ...
Ota yhteyttä nyt

Miten valita sävylasit ja heijastava lasi?

Miten valita sävylasit ja heijastava lasi?

Brenda www.sggglassmanufacturer.com 2016-11-28 16:34:43
Sävylasit ja heijastava lasi on samat värit: pronssi, vihreä, harmaa, sininen, joskus vaaleanpunainen ja kulta väri. Molemmat käytetään laajalti ikkunat, ovet ja ulkoseinä. Vakio koko ja paksuus ovat samat. Niin mikä on ero niiden välillä ja miten valita projekteja?

Sävytetty lasi on lämpö imevää lasi, heijastava lasi on lämpöä heijastus lasi. Nimeä kutsutaan, niiden ero on tietysti seuraavasti:

1. pinta - sävytetty lasi on läpinäkyvää lasia. Heijastava lasi on metallioksidia kerros toisella puolella lasia. Sen tällä puolella saamme peilipinta.
2. valon läpäisykyky sävytetty lasi antaa lisää valon rakennukseen
3. lämpöä läpäisykyky heijastava lasi auttoi vähentämään lämmön läpäisykyky, on myös energiaa säästävä lasi
4. värit - sävylasit käytettävissä vain ne tärkeimmät värit, mutta heijastava lasi voi olla tuotettu on-line tai off-line menetelmä. Off-line tekniikka emme voi säätää metallikerroksen monia värejä. Mutta tämä menetelmä metallioksidia kerros ei ole kestävä. 

Tietää enemmän yksityiskohtia lasituotteet tai löytää rakennus lasi Koristelasia tavarantoimittajien ja valmistajien, ota yhteyttä: www.sggglassmanufacturer.com